Toepassingen Kangen Water

Pesticide-vrij eten met behulp van Kangen Water

Bijna al onze groenten en fruit worden tegenwoordig met pesticiden bespoten. Naast de vervuiling van het milieu is dit ook schadelijk voor het menselijk lichaam. Normaliter wast u dus voor gebruik uw eten en spoelt hierbij het zand of grond van de verse groenten. Dit terwijl de pesticiden die alleen op oliebasis zijn gewoon op de groenten aanwezig blijven. Met de één van de speciale toepassingen van Kangen Water krijgt u, uw eten helemaal vrij van pesticiden!

Het grootste nadeel van deze gifstoffen is dat ze niet door ons lichaam af te breken zijn en dus opgeslagen worden. Deze gifstoffen hebben grote invloed op de veroudering van ons lichaam en het is dus zeer gewenst om deze stoffen te mijden of zodoende te verwijderen.

Groot voordeel van het Kangen apparaat is dat deze een water kan maken met een pH van 11,5. Dit water heeft de bijzondere eigenschap dat het zich mengt met olie en een zogenoemde emulsie veroorzaakt. Hierdoor zijn we in staat om de op basis van olie aanwezige pesticiden op te lossen en af te spoelen. Ze verdwijnen hierdoor in de gootsteen in plaats van in uw lichaam.
Op de foto rechts ziet u wat er gebeurd als 1 kilo verse tomaten van de markt enkele minuten in water van pH 11,5 hebben gelegen.

Pesticidenvrij-ph-11,5 met Kangen Water

Pesticiden verwijderen met Kangen Water