Diabetes en Kangen Water

Kangen Water FrankHealth biedt de oplossing

Inzet van Kangen Water

Diabetes is voor veel mensen een groeiende zorg op het gebied van hun gezondheid. Naast de last en frustraties die gepaard gaan met deze ziekte, zijn er ook veel bijkomende klachten die voortkomen uit de steeds sterk schommelende bloedwaardes.
Het belang van de inzet van Kangen Water, met haar ontzurende werking zou hierin zeker niet onderschat moeten worden. Voldoende inname van Kangen Water zorgt ervoor dat de bloedwaardes veel stabieler blijven waardoor erger voorkomen wordt.

Type 1 diabetes

Type 1 diabetes, staat ook wel bekend als insuline afhankelijke diabetes. Deze ziekte is de op één na meest voorkomende ziekte onder kinderen en tieners die we kennen. Patiënten met type 1 diabetes hebben een alvleesklier die slechts een minimale hoeveelheid insuline aanmaakt. Om deze reden dienen zijn afhankelijk van een spuit of pomp om het lichaam dagelijks te voorzien van voldoende insuline injecties.
Onze alvleesklier produceert één van de meest basische vloeistoffen met een pH waarde van 8,8. Kangen Water staat er bekend om dat het zeer rijk is aan calciumionen, deze ionen zetten de alvleesklier aan tot het produceren van meer en tevens betere insuline.
Naarmate we ouder worden neemt de activiteit van de alvleesklier ook bij gezonde mensen geleidelijk af. Het drinken van Kangen Water is dus ook voor hen van belang om voldoende insuline aan te blijven maken.

Diabetes en Kangen Water

Type 2 diabetes

Type 2 diabetes, staat ook wel bekend als ouderdomsdiabetes. Dit type diabetes heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Als gevolg van een slecht voedingspatroon, leidt dit tot sterk wisselende bloedwaardes die de alvleesklier uitputten.
Van alle mensen die diabetes hebben valt bijna 90% in deze groep. Het verbeteren van het voedingspatroon en het switchen naar een alkalischer dieet kan een zéér groot verschil maken en zelfs de ziekte uitbannen.

In Japanse klinieken wordt suikerziekte al decennia succesvol behandeld met basisch Kangen Water. Waar wij in het “Westen” vooral wachten tot private bedrijven op de markt komen met medicijnen, heeft de Japanse overheid dit probleem veel eerder op waarde geschat en de meest gerenommeerde onderzoekers en medici de ruimte gegeven om met een passende oplossing te komen. In mijn ogen een oplossing die mensen er tevens bij helpt niet opnieuw patiënt te worden. Bijna de helft van alle Japanners heeft inmiddels thuis al toegang tot Kangen Water.

Hoe beïnvloed Kangen Water de Hba1C waarde in uw bloed?

Als zorgverlener heb ik jarenlang jongeren begeleid op het gebied van acceptatie en regulatie van hun diabetes. Steeds kwam bij bezoeken aan bij gesprekken op de diabetespoli van het CWZ ziekenhuis in Nijmegen naar voren dat de specialisten het grootste belang hechten aan het structureel laten zakken van HbA1c waarde. Deze waarde laat de verzuring in het bloed zien. De medische term hiervoor is gezien ketoacidose.
https://www.dvn.nl/diabetes/wat-is-diabetes/wat-is-ketoacidose

Langdurige hoge HbA1C waardes hebben vaak in eerste instanties tanderosie en gaatjes tot gevolg, maar kunnen op de lange duur uitmonden in nierfalen, blindheid en onherstelbare schade aan cellen en weefsels. Het bloed raakt immers verzuurd en is niet meer in staat om voldoende zuurstof af te leveren. Steeds vaker verliezen mensen één of meerdere tenen of zelf een heel ledemaat.

Alkalisch Kangen Water dieet

Om de HbA1c waarde structureel terug te brengen naar een gezonde waarde is het nuttigen van niet-verzurende voeding en drank essentieel. Dit kan door het eten van veel meer groente, noten en zaden. Er is echter een grens aan wat u per dag van deze voedingsgroepen kunt eten. Alkalische dranken en dan met uitstek met Kangen Water kunt u met enkele glazen water bereiken wat anders alleen mogelijk is met een zeer streng dieet.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27089527 (United States National Institutes of Health)

Langdurige hoge HbA1C waardes hebben vaak in eerste instanties tanderosie en gaatjes tot gevolg, maar kunnen op de lange duur uitmonden in nierfalen, blindheid en onherstelbare schade aan cellen en weefsels. Het bloed raakt immers verzuurd en is niet meer in staat om voldoende zuurstof af te leveren. Steeds vaker verliezen mensen één of meerdere tenen of zelf een heel ledemaat.

Voorkom dat u diabetes krijgt. Profiteer van de voordelen van Kangen Water!