Sportprestaties verbeteren met Kangen Water

Kangen Water hydrateert Frank Health

Beperk je spierpijn

Veel sporters herkennen het wel… spierpijn of stramme spieren de dag of dagen na het sporten. Los van het gevoel dat je, jezelf lekker uitgedaagd hebt en diep bent gegaan zijn dit eigenlijk tekenen van een verminderde afvoer van melkzuren en algehele uitdroging van het lichaam. Ondanks een nacht slapen is het lichaam uit zichzelf niet in staat gebleken je weer 100% inzetbaar te krijgen voor de dag erna. Dit komt omdat het lichaam eigenlijk geen eerlijke kans heeft gekregen.

Verbeter je hydratatie met Kangen Water

Uit onderzoek blijkt dat je, je lichaam met Kangen Water tot 6 keer zo snel kan hydrateren. Dit in vergelijking met kraan- of bronwater. De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel. Kangen Water wordt zodanig bewerkt dat de watermoleculen zich binden in groepjes van 6 watermoleculen. Dit proces wordt ook wel clusteren genoemd. Zet dit af tegen de standaard watermoleculenclusters van kraan-en bronwater van 15 tot 20 moleculen per cluster en je zult begrijpen dat deze clusters zich veel langzamer door het lichaam verplaatsen. Hierdoor minder snel in de betreffende cel doordringen en dat dit met een veel groter energie verlies gepaard gaat. Energie die juist nodig is om jouw sportprestatie te verhogen en je herstel te versnellen.

Kangen Water draagt bij aan en optimale hydratatie

Verzuren met sportdrank

Waar sportdranken claimen dat ze bijdragen aan een snel herstel van je lichaam en geest doen ze voornamelijk het omgekeerde. Terwijl je lichaam van het melkzuur uit de spieren probeert af te adverteren sportdrankfabrikanten met drankjes die barstensvol suiker en zuren zitten. Een voorbeeld: Gatorade sportdrank (maar ik kan net zo goed 30 andere sportdranken nemen) heeft een pH van 3,5. Dit is 1.000.000 keer zuurder dan Kangen Water pH 9,5. De zouten die in deze sportdranken zitten worden dus ook niet door het lichaam gebruikt om te herstellen, maar zijn direct nodig om deze externe zuuraanval weer voor een klein deel onschadelijk te maken.

De invloed van concentratie

Je hersenen werken in veel opzichten net als een spier. Wil je ze optimaal laten functioneren dan dienen ze goed gehydrateerd te zijn en voortijdig voorzien van voedingstoffen. De afvalstoffen dienen met een zo laag mogelijk energie verlies het lichaam te verlaten. Bij sporten worden je reactievermogen, je balans, coördinatie en sportief inzicht in hoog tempo belast. Uit onderzoek blijkt dat een verlies van 2% van je waterhuishouding betekend dat je concentratie zichtbaar vermindert. Kangen Water is bij uitstek de manier om je waterhuishouding in topconditie te brengen.

Chronische blessures

Deze ontstaan vaak als een bot of pees overbelast raakt. Het lichaam heeft deze “schade” plekjes onvoldoende kunnen herstellen. Bij een onverwachtse of grote krachtsinspanning worden deze plekken zodanig belast dat ze opnieuw tot ernstige blessures kunnen leiden. Alleen rust is hierbij vaak onvoldoende. Met Kangen Water biedt je, jezelf de mogelijkheid om doeltreffend te zorgen voor een evenwichtige balans tussen inspanning en ontspanning.

Veel mensen hebben door de jaren heen wel één of meerdere zwakken plekken bij zichzelf ontdekt die er in hun kinderjaren niet waren. Hoe fijn zou voor jou persoonlijk zijn als je dankzij het drinken van Kangen Water, afscheid kan nemen van zo’n zwakke plek?